top of page

ONZE DIENSTEN

BROADCAST

Bij ons draait alles om kwaliteit en service

We werken al jaren voor landelijke nieuwsprogramma’s van o.a. RTL Nieuws en NOS Journaal, maar we zijn meer dan ENG: we doen meercamera registratie, (laptop)montage, sportregistratie, vloerregie en bieden ook LiveU- en FTP faciliteiten. We leveren camera- en geluidsmensen, schakeltechnici en editors, maar kunnen ook verslaggevers, redacteuren en programmamakers inzetten, die content op aanvraag leveren. Heb je over een half uur een cameraploeg en verslaggever nodig bij de rechtbank in Assen, of zoek je een crew voor de Tour de France? Onze afdeling Planning & Productie maakt het mogelijk, want Pro-Time is er voor je, waar en wanneer je maar wilt.

CONTENT

De kracht van Pro-Time is onze creativiteit.

Onze kennis van de regio en de mensen die er wonen komt hierin altijd goed van pas

Video is overal: van prachtige, lange documentaires tot korte, flitsende teasers op social media. Pro-Time is de toegevoegde waarde in elke videoproductie. Wij gaan dat stukje verder en dat begint al bij het eerste contact. Met ons team van specialisten maken we de beste plannen en de mooiste producties, niets is onmogelijk. Heb je al een vergevorderd plan of is het pas een eerste idee? Leg het aan ons voor!

Film maken is een ambacht. Wij koppelen technische expertise aan inhoudelijke kwaliteit. Of je nou een bedrijfsfilm nodig hebt, mediatraining kunt gebruiken of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een format: bij Pro-Time ben je altijd aan het goede adres.

bottom of page